1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама
Реклама
Реклама
Nord-Mazedonien Skopje | Staatspräsident - Stevo Pendarovski

Европската економска зона не е замена за ЕУ

Belgien EU-Rat | stellv. Ministerpräsidentin von Bulgarien Ekaterina Zaharieva

Запалено бугарско знаме, испратен остар демарш

Nord-Mazedonien Jovan Despotovski

Ниски плати и покрај субвенциите во зоните

Гледај видео 01:04

Повеќе видео прилози

Мајмунска трампа

Мајмунска трампа

Symbolbild E-Scooter im Straßenverkehr

На тротинет- за чисти улици

Како германски фирми профитираат од корона-вакцинацијата

Како германски фирми профитираат од корона-вакцинацијата

Автомобил или велосипед на иднината: Кој е вашиот избор?

Автомобил или велосипед на иднината: Кој е вашиот избор?

Македонски гејмери направија мега-хит видео игра

Македонски гејмери направија мега-хит видео игра

Реклама
Гледај видео 04:24

Повеќе видео прилози

Пандемијата дополнително го отежнува секојдневието на лицата со попреченост

Пандемијата дополнително го отежнува секојдневието на лицата со попреченост

Самохраните мајки во пандемија

Самохраните мајки во пандемија

#dw_BalkanBooster: Без кафе не можам

#dw_BalkanBooster: Без кафе не можам

Младите од Западен Балкан: Се чувствуваме ли како Европејци?

Младите од Западен Балкан: Се чувствуваме ли како Европејци?

Хорор-торти

Хорор-торти

#dw_BalkanBooster: Не бидете поткупливи и борете се за своите идеи

#dw_BalkanBooster: Не бидете поткупливи и борете се за своите идеи

#dw_BalkanBooster: „Мора да се движам на коловоз, а таму главата е секогаш в торба“

#dw_BalkanBooster: „Мора да се движам на коловоз, а таму главата е секогаш в торба“

Такси под облаци

Такси под облаци

повеќе

Северна Македонија

повеќе

Свет

повеќе

Економија

повеќе

Панорама