1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама
Реклама
Реклама
USA Washington D.C. Kapitol Kongress Regierung

Скопје се надева на уште посилно сојузништво со Вашингтон

USA Washington | Inauguration | Joe Biden im Oval Office

Бајден потпиша 17 декрети

USA Washington | Amtseinführung: Joe Biden

Џо Бајден е вистинскиот човек само во моментов

Гледај видео 01:39

Повеќе видео прилози

Во посета на местото во Ирска од каде потекнува Бајден

Во посета на местото во Ирска од каде потекнува Бајден

Над 20.000 гардисти ќе ја обезбедуваат инаугурацијата на Бајден

Над 20.000 гардисти ќе ја обезбедуваат инаугурацијата на Бајден

Празнување на Богојавление во Русија

Празнување на Богојавление во Русија

Ковид-19: Долгиот пат на опоравување

Ковид-19: Долгиот пат на опоравување

80 години на дното на морето

80 години на дното на морето

Реклама
Гледај видео 05:20

Повеќе видео прилози

Аѓутантка, прва жена воена советничка на претседателот во независна Македонија

Аѓутантка, прва жена воена советничка на претседателот во независна Македонија

Пандемијата дополнително го отежнува секојдневието на лицата со попреченост

Пандемијата дополнително го отежнува секојдневието на лицата со попреченост

Самохраните мајки во пандемија

Самохраните мајки во пандемија

#dw_BalkanBooster: Без кафе не можам

#dw_BalkanBooster: Без кафе не можам

Младите од Западен Балкан: Се чувствуваме ли како Европејци?

Младите од Западен Балкан: Се чувствуваме ли како Европејци?

Хорор-торти

Хорор-торти

#dw_BalkanBooster: Не бидете поткупливи и борете се за своите идеи

#dw_BalkanBooster: Не бидете поткупливи и борете се за своите идеи

#dw_BalkanBooster: „Мора да се движам на коловоз, а таму главата е секогаш в торба“

#dw_BalkanBooster: „Мора да се движам на коловоз, а таму главата е секогаш в торба“