„Темата за границите е потрошена“ | Сите содржини | DW | 05.03.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

„Темата за границите е потрошена“

Додека претседателите на Црна Гора и на Албанија потенцираат дека националните малцинства се мост помеѓу двете држави, претставниците на тие малцинства нагласуваат дека се соочуваат со различни проблеми.

Гледај видео 02:09

Прочитај го и ова