Театар за деца Роми | Старт | DW | 29.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Театар за деца Роми

Џони Зихелшмит во Хамбург организира културни манифестации за деца Роми. Овој социјален работник, кој исто така е Ром, знае со какви проблеми се соочуваат мигрантите.

Гледај видео 03:37
Now live
03:37 минути