ТВ Магазин - Европанорама | Старт | DW | 14.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ Магазин - Европанорама

Финска во редот на оние кои најмногу страдаат во вртлогот од санкции поради украинската криза. За ова повеќе во Европанорамата, во која зборуваме и за каталонскиот сон за независност, илегалните доселеници, опасно секојдневие на Карпатите и сурфање на разбранувана чешка река.

Гледај видео 26:31