ТВ магазин Европанорама | Старт | DW | 27.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ магазин Европанорама

Во Европанорамата ве информираме за стравувањата од поделба во Молдавија, за тоа дали романските и бугарски работници навистина го преплавија европскиот пазар на труд, но и за вечната битка против даночни затајувања.

Гледај видео 26:34
Now live
26:34 минути