ТВ магазин Европанорама 27.07.2014 | Старт | DW | 25.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ магазин Европанорама 27.07.2014

Во Европанорамата, меѓу другите теми: Како парите од Европската унија завршуваат во вода и тиња? Живот во канализацијата на романскиот главен град. Најголема подземна трамбулина на светот.

Гледај видео 00:52
Now live
00:52 минути