ТВ магазин Европанорама 23.11.2014 | Старт | DW | 23.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ магазин Европанорама 23.11.2014

Во мисија за спасување на бегалци во Средоземното Море; По трагата на нацистичките злосторства во Собибор; На лепење фототапети, како мамец за туристи во Бушмилс-ова се дел од темите во најновата Европанорама.

Гледај видео 25:52
Now live
25:52 минути