ТВ магазин Европанорама 21.12.2014 | Старт | DW | 21.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ магазин Европанорама 21.12.2014

Дел од темите: Самоексплоатација како последен спас: голем број Грци ја делат оваа судбина соочени со неподносливата криза и огромна невработеност во татковината; Жртви на силување оставени на цедило; Планинска патека како спомен и предупредување од војната; Бавна телевизија - норвешки изум и вистински хит.

Гледај видео 26:08
Now live
26:08 минути