ТВ магазин Европанорама 20.07.2014 | Старт | DW | 20.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ магазин Европанорама 20.07.2014

Европанора донесува: Три години од масакрот на Утоја - за и против споменик за жртвите. Текстилните работници праќаат СОС - Прајмарк ги полни касите. Годишна кирија од 88 центи и три молитви на ден

Гледај видео 26:46
Now live
26:46 минути