ТВ магазин Европанорама 15.06.2014 | Старт | DW | 15.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ТВ магазин Европанорама 15.06.2014

Латвија или Русија - кому се лојални латвиските Руси? Од ливчиња од рози - скапоцено масло и добра заработувачка во Бугарија. Традиционалната магија во дигитално време. Светот е во фудбалска треска. Обложувалниците во Велика Британија, шампионите во овој бизнис, ги тријат рацете. Раце тријат и дел од Полјаците, откако земјата им е членка на ЕУ. За овие, но и други теми, повеќе во емисијава.

Гледај видео 26:46
Now live
26:46 минути