Тајните бункери на босовите на калабриската мафија | Старт | DW | 05.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Тајните бункери на босовите на калабриската мафија

Н'дрангета е најмоќната мафија во Европа, а нејзините босови кои се во постојано бегство пред полицијата, управуваат со неа од скривалишта во најзафрлените делови на Калабрија.

Гледај видео 03:35
Now live
03:35 минути