Тајните акти на бугарските владици | Старт | DW | 04.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Тајните акти на бугарските владици

Бугарската православна црква како да не сака да расчисти со кодошите во попска мантија, кои во комунизмот соработувале со тајните служби. Таа одбива секаков вид соработка со комисијата која го расчистува мрачното минато

Гледај видео 04:34
Now live
04:34 минути