Танц наместо утринско кафе | Старт | DW | 23.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Танц наместо утринско кафе

Како да се започне работното секојдневие фит и полн со енергија? Пред овие прашања стојат сѐ повеќе вработени луѓе во големите градови, кои минуваат многу време на работната маса. Да се танцува е новата девиза во метрополите во Европа.

Гледај видео 02:54
Now live
02:54 минути