Танц за СП во Бразил | Старт | DW | 05.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Танц за СП во Бразил

Светското фудбалско првенство во Бразил си има официјална песна „We are one (Ole Ola)“. Во Германија веќе е смислена кореографија за оваа песна. Танцот се изучува во сите училишта за танц во Германија.

Гледај видео 02:39
Now live
02:39 минути