Тага и загриженост по авионската несреќа над Синајскиот полуостров | Старт | DW | 02.11.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Тага и загриженост по авионската несреќа над Синајскиот полуостров

Несреќата на патничкиот авион на компанијата „Когалимавиа“ на линијата Шарм ел Шеик - Санкт Петербург, не само што предивика неизмерна тага во Русија туку е и тежок удар за туризмот во регионот, зашто многу Руси одат на одмор во Шарм ел Шеик.

Гледај видео 01:32
Now live
01:32 минути