Сурфање на интернет во авион | Старт | DW | 21.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Сурфање на интернет во авион

Натпреварот во облаците е навистина тежок. Авиокомпаниите се обидуваат да ги освојат патниците со дампинг-цени на авионските карти, атрактивни бонус-програми или посебно добра услуга.

Гледај видео 02:44
Now live
02:44 минути