Сурфање во река | Старт | DW | 16.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Сурфање во река

Оние кои сметаат дека може да се сурфа само на море или океан, потврда за спротивното можат од неодамна да најдат во Чешка. Страствените сурфери на иновативен начин се обидуваат да си создадат услови за омилениот спорт.

Гледај видео 02:58