Супер спортски автомобил од Филанди | Старт | DW | 06.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Супер спортски автомобил од Филанди

Италијанскиот автомеханичар Морено Филанди во слободното време само за себе конструира чудни автомобили-чудовишта со посебен изглед. За секој автомобил му се потребни по неколку години.

Гледај видео 04:21
Now live
04:21 минути