Суперјахта за само 3000 евра! | Теми | DW | 18.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Суперјахта за само 3000 евра!

Се разбира тоа е само најниската почетна цена за изнајмување на луксузните пловила на ден која ја нуди апликацијата Јота. Највисоката е пак близу 700 илјади евра. Цената зависи од големината и луксузноста на јахтата.

Гледај видео 01:31