Субвенции за печатот | Теми | DW | 27.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Субвенции за печатот

Со 800 илјади евра помош македонската влада сака да им помогне на печатените медиуми да се прилагодат на условите на пазарот. Но тука е опасноста печатот да зависи од државните пари што пак отвора можности за влијание врз уредувачката политика.

Гледај видео 01:12
Now live
01:12 минути

Прочитај го и ова