#dw_BalkanBooster: (Не)основан страв | Информации и анализи за Балкан | DW | 01.07.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Балкан

#dw_BalkanBooster: (Не)основан страв

Студентската учебна година во време на пандемија им беше веројатно најкомплицирана на бруцошите. Тие велат - и во проблемите имаше по нешто позитивно. #dw_BalkanBooster

Гледај видео 02:06

Прочитај го и ова