#dw_ BalkanBooster: Бруцошите и студирањето во пандемија | Сите содржини | DW | 02.07.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

#dw_ BalkanBooster: Бруцошите и студирањето во пандемија

Да почнеш студии без лично да се запознаеш со другите студенти и професорите, без да го вдишеш воздухот во факултетскиот хол, без да присуствуваш на некоја студентска забава... Па, тоа и не е баш некое студирање, би се согласиле многумина. Оваа пандемиска училишна година беше веројатно најтешка за бруцошите. Со дел од нив разговаравме за влегувањето во универзитетските води во време на корона.

Гледај видео 02:44

Прочитај го и ова