Страст за минивозила | Старт | DW | 08.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Страст за минивозила

Сообраќаен метеж на алпските серпентини. Продорен звук од камиони и багери кои спасуваат - кошмар за секој возач. За среќа - така е во светот на минијатурните камиони и багери.

Гледај видео 03:08