Страда ли вистината во битката за повеќе кликови? | Сите содржини | DW | 05.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Страда ли вистината во битката за повеќе кликови?

Да се пишува вистината или да се манипулира во битката за повеќе кликови? Одговорот е едноставен! #ReForMediaMKD #ЕУзаТебе #МедиумскаПисменост

Гледај видео 01:49
Now live
01:49 минути