Страв од криминалот | Сите содржини | DW | 21.06.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Страв од криминалот

Интензивното известување за криминалот, посебно кога сторителите се бегалци или мигранти, плаши многу луѓе. Официјалните статистики пак порачуваат дека нема причина за загриженост. Кому да му веруваме?

Гледај видео 01:59

Прочитај го и ова