Стоп за насилството врз жените. Доста е! | Панорама | DW | 08.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Стоп за насилството врз жените. Доста е!

Битката за човекови права треба да биде и битка за правата на жените. Во некои делови од светот жените се третираат како луѓе од втора класа: убиства, силувања, забрани и ограничувања.

Жените од Дојче веле велат: Доста е! #EnoughIsEnough

Гледај видео 02:05
Now live
02:05 минути

Стоп за насилството врз жените. Доста е!

Аудио и видео прилози на оваа тема