Стопанството ја одржува врската Русија-Германија | Старт | DW | 26.02.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Стопанството ја одржува врската Русија-Германија

Германија за Русија е трет светски трговски партнер по големина. Иако политичарите се‘ поретко комуницираат меѓусебно, во стопанството се‘уште оди добро. Довербата и долгогодишната соработка можат да помогнат да не се затворат сите врати кон исток.

Гледај видео 02:25
Now live
02:25 минути