Стопански полет со европерспективата пред очи | Сите содржини | DW | 04.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Стопански полет со европерспективата пред очи

По надминувањето на спорот за името со Грција, за Северна Македонија е отворен патот кон НАТО и ЕУ. Тоа во земјата поттикна мало економско чудо. Но многу граѓани и натаму седат врз спакувани куфери. Видео-прилог на Карл Харнеброк.

Гледај видео 02:51

Прочитај го и ова