Стогодишниот сосед на германската репрезентација | Старт | DW | 03.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Стогодишниот сосед на германската репрезентација

Тој е стар колку Томас Милер, Јулијан Дракслер, Бенедикт Хеведес и Филип Лам заедно и во моментов им е сосед. Најстариот жител на Санто Андре се вика Еноке Боржес Сантана и во октомври ќе наполни 101 година. Кога бил роден немало телевизори а денес го гледа секој натпревар на Мундијалот .

Гледај видео 02:08
Now live
02:08 минути