Стогодишна политичарка со големи планови | Сите содржини | DW | 30.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Стогодишна политичарка со големи планови

На возраст кога најголемиот број луѓе не се грижат за речиси ништо, една стогодишна жена се кандидира за функција во своето родно место во Германија. И, сака да биде глас на младите!

Гледај видео 02:14

Прочитај го и ова