Стефан и Жељка и Грачаница | Свет | DW | 30.11.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Свет

Стефан и Жељка и Грачаница

Луѓето, животот, времето - сето тоа се поими со кои се занимава нашиот #dw_BalkanBooster тим во Грачаница - писателите Стефан Марковски од Македонија и Жељка Хорват Чеч од Хрватска. Еве дел од нивните импресии:

     

WWW-линкови

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама