Стајлинг- асистент за мажи | Старт | DW | 27.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Стајлинг- асистент за мажи

Две берлинчанки во 2011 година го формираа старт-ап претпријатието „Outfittery“. Заедно со нивните експерти за стил на муштериите им бираат и испраќаат облека. Досега нивни клиенти се исклучиво мажи.

Гледај видео 02:29
Now live
02:29 минути