Стари убавци | Сите содржини | DW | 10.04.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Стари убавци

Сјајни хромирани лајсни, заоблена предница и внатрешност во кожа: олдтајмерите кај многумина предизвикуваат восхит. На светски најголемиот саем Техно-Класика во Есен старите убавци мамат со сиот свој раскош.