Становите сѐ поскапи- насекаде во Европа | Теми | DW | 15.03.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Становите сѐ поскапи- насекаде во Европа

Колку станбен простор може да си дозволи еден Европеец за 200.000 евра? Цените се највисоки во главните градови, но големи се и разликите меѓу нив. Погледнете што за 200.000 евра можете да добиете во Лондон или Париз, а што во Софија...

Гледај видео 01:47

Прочитај го и ова