Становите сѐ понедостижни | Сите содржини | DW | 18.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Становите сѐ понедостижни

Сѐ повеќе луѓе во Германија, особено во големите градови, сѐ потешко наоѓаат стан кој можат да си го дозволат. Од ден на ден расте и револтот, во прв ред во главниот град Берлин.

Гледај видео 03:45

Прочитај го и ова