Станбените кредити - егзистенцијална закана | Старт | DW | 10.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Станбените кредити - егзистенцијална закана

Заемите за купување стан кои некогаш беа широкоградо одобрувани за многу Грци станаа закана за нивниот опстанок.

Гледај видео 02:51