Германски поговорки за среќа | Сите содржини | DW | 20.03.2021
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Германски поговорки за среќа

20 март е светски ден на среќата. Германците имаат многу поговорки за среќа. Овде ви претставуваме дел од нив:

Прочитај го и ова