Спортот ги обединува младите во Гостивар | Старт | DW | 07.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Спортот ги обединува младите во Гостивар

Спортот е мост за меѓуетничка интеграција на младите во Гостивар. Припадници на различни националности од различна возраст се дружат и тренираат во карате клубот Полог. Спортскиот дух ги руши сите бариери и поделби.

Гледај видео 01:57
Now live
01:57 минути