Спорното советско воено наследство во Летонија | Старт | DW | 13.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Спорното советско воено наследство во Летонија

Црвената армија се повлече од Летонија пред 20 години, а земјата потоа беше примена во ЕУ. Многу Летонци сакаат да го заборават советското минато, но има и такви кои настојуваат овој период сепак да не биде заборавен.

Гледај видео 04:11
Now live
04:11 минути