Специјалист за карикатури на познати фудбалери | Старт | DW | 27.06.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Специјалист за карикатури на познати фудбалери

Аргентинскиот карикатурист Херман Аксел црта карикатури со фудбалери. Во март годинава тој ја објави својата книга „Светски куп 1930-2014“, која претставува илустрирана приказна на светските фудбалски првенства.

Гледај видео 03:24
Now live
03:24 минути