Со јадица до алтернативна кожа | Теми | DW | 27.12.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Со јадица до алтернативна кожа

Кожите на рибите обично се фрлаат, но претпријатија од Африка дошле на идеја од нив да изработуваат кожа за луксузни производи. Од рибината кожа настануваат јакни, чевли, чанти...

Гледај видео 01:27