Со сликање на икони до внатрешен мир | Старт | DW | 15.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со сликање на икони до внатрешен мир

Во Бенедиктанскиот манастир во Александердорф со години веќе може да се посетува курс по сликање икони. Секој доаѓа со сопствена причина, но сите треба да бидат подготвени да го искусат внатрешниот мир.

Гледај видео 02:43
Now live
02:43 минути