Со руски доброволци на фронт | Старт | DW | 01.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со руски доброволци на фронт

На фронтот во источна Украина има и руски доброволци, млади луѓе кои во борба делумно одат речиси неподготвени, со намера да сторат нешто за своите, за Русите во источна Украина. Каква е нивната реалност на фронтот?

Гледај видео 06:40
Now live
06:40 минути