Со Рено до Индија | Старт | DW | 29.12.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со Рено до Индија

Реното 4 на Ѓорѓи Николов и Џоко Шуклев се подготвува за авантура до Индија! Од Стојаково до Мумбај планираат да стигнат за околу месец и половина - од 23 март до 1 мај 2019.

Гледај видео 00:50
Now live
00:50 минути