Со парите за патни трошоци може да се купат станови | Старт | DW | 12.01.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со парите за патни трошоци може да се купат станови

Пратениците од власта и опозицијата во Македонија се еднакви во едно - никој не се откажува од парите за патни трошоци! Тие во 2017 година биле рекордери во регионот по наплатени трошоци.

Гледај видео 01:12