Со ксенофобични пароли во лов на гласови | Старт | DW | 19.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со ксенофобични пароли во лов на гласови

Француската партија Фронт насионал смета дека има добри шанси на европските избори. Оваа десноекстремна партија се обидува да добие гласови со ксенофобични пароли.

Гледај видео 04:29
Now live
04:29 минути