Со изострено перо - како светот гледа на Меркел? | Сите содржини | DW | 05.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Со изострено перо - како светот гледа на Меркел?

Карикатуристи од цел свет илустрираат како гледаат на Ангела Меркел. Притоа, најчесто станува збор за пари. Еврокризата остави длабоки траги.

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова