Со гушкање против осаменост | Старт | DW | 05.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Со гушкање против осаменост

Толку блиску, а толку далеку - луѓето денес живеат на се‘ потесен простор, особено во големите градови, а сепак се осамени. Две момчиња од Лондон со оригинални идеи се обидуваат да им помогнат на своите сограѓани полесно да стекнуваат пријатели и да ја победат осаменоста. Едниот дели беџови со барање за разговор, другиот има смислено апликација за гушкање.

Гледај видео 05:29
Now live
05:29 минути