1. Прескокни до содржината
  2. Прескокни до главната навигација
  3. Кон други страници на DW
Соња Крамарска
Соња КрамарскаФотографија: Privat

Соња Крамарска

Македонски новинар и политички аналитичар со долгогодишно искуство во повеќе медиуми во земјата.

Соња Крамарска е македонски новинар со долгогодишно искуство во повеќе медиуми. Кариерата ја започнува во „Вечер“, а оттаму продолжува во „Утрински весник“, каде стигнува и до позицијата главен и одговорен уредник.

Соња Крамарска е македонски новинар со долгогодишно искуство во повеќе медиуми во Северна Македонија. Кариерата ја започнува во „Вечер“, а оттаму продолжува во „Утрински весник“, каде стигнува и до позицијата главен и одговорен уредник.

Прескокни го блокот Повеќе написи од Соња Крамарска

Повеќе написи од Соња Крамарска

Покажи повеќе написи